Contacteer ons
Stephen

WhatsApp : 008613920934191

Profiel QC

De kwaliteit is het leven voor elk bedrijf, dat onze kernconceptie, ook de belangrijkste reden is waarom onze producten van hoge reputatie op dit gebied genieten. Wij contorl de kwaliteit door 4 stappen zoals hieronder

 

1. Materiaal: Centuryfair is zeer ernstig aan materiaal, werk slechts de hele tijd met gekwalificeerde leveranciers samen, om ervoor te zorgen zijn alle materialen gekwalificeerde 100%. Ondertussen, inspecteren onze arbeiders assmembly alle delen vóór de lijn van het therbereik.

 

2. Arbeiders: Meer dan 80% van onze arbeiders heeft gewerkt op dit gebied, die rijke ervaring op de producten hebben. Anderzijds, zullen de nieuwe arbeiders minstens 6 maanden worden opgeleid en zullen kennen alle vaardigheden alvorens zij beginnen te werken.

 

3. Assemblage: Wij hebben zeer strikt werkschema wat waarborgen alle problemen bij om het even welke stap zullen worden gevonden en worden opgelost.

 

4.Test: Wij hebben 30+-QC leden die in IQC, IPQC, OQC, en QA werken, alle geëindigd - de producten zullen volledig getest worden

vóór depatch, om alle producten te waarborgen zijn gekwalificeerd