Contacteer ons
Stephen

WhatsApp : +008613920934191

De de machine-tol van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van SHenzhencenturyfair posten op snelwegen spelen een belangrijke rol.

June 15, 2018

De machine van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van SHenzhencenturyfair

De tolposten op snelwegen spelen een belangrijke rol

 

De laatste jaren, heeft de wegindustrie in China zich snel ontwikkeld, terwijl zijn snelle ontwikkeling, de verhoging van verkeersvolume ook de moeilijkheid van het daadwerkelijke beheer van de snelweg verhoogt. In dit geval, met het gebruik van het niet het parkeren prijssysteem („enz.-systeem“), enz. van Centuryfair is het hoge snelheidstraliewerk te voorschijn gekomen zoals The Times, vereist en een belangrijk stuk van het systeem van de snelwegtol wordt. Door de analyse van de toepassing van de machine van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van Centuryfair in de post van de snelwegtol, wordt de belangrijke rol van de machine van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van Centuryfair voor de efficiënte exploitatie van het enz.-systeem begrepen.

 

Één, Centuryfair ontwikkelde een enz.-machine van het hoge snelheidstraliewerk

Is Industrieel Co. van Shenzhencenturyfair, Ltd een high-tech onderneming die intelligente controletechnologie, productie en verkoop integreren. Het bedrijf is geëngageerd aan de ontwikkeling en de productie van één kaartsysteemmateriaal. De belangrijkste producten zijn etc. de automatische machine van het wegtraliewerk, intelligente wegpoort, intelligent parkerenbeheersysteem, intelligent kanaalbeheersysteem. Zijn prestaties zijn over het hele land uitgespreid, en wijd gebruikt in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Oost-Europa.

Centuryfair op het gebruik van enz.-systeem in de posten van de snelwegtol wordt gericht, de verbetering en de bevordering van het originele hoge snelheidstraliewerk dat werden uitgevoerd. Zijn kerncomponenten zijn permanente magneetmotor en zijn precisie servoeenheid. Het grootste voordeel is dat de beginnende en ophoudende positie van het traliewerk zeer nauwkeurig is. De snelheid en de positie worden volledig uitgevoerd volgens de controle-eisen. De het landen snelheid kan onafhankelijk worden aangepast en kan aan diverse vereisten van handlast aan geen parkerenprijs aanpassen, en de machtsconsumptie is zeer laag en de energie - het besparingseffect is opmerkelijk.

Twee. Het de hoge snelheidstraliewerk wordt van enz. van Centuryfair getest door nationale gebiedende inspectieorganisaties.

Na het succes van de machine van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van Centuryfair, werden verscheidene rondes van het testen uitgevoerd in de productiebasis, die door het nationale van de de kwaliteitssupervisie en inspectie van verkeersveiligheidsfaciliteiten centrum werden getest. De inspectie-artikelen waren: verschijningskwaliteit, materiële vereisten, vorm en groottevereisten, algemene vereisten, het landen hoek, het landen tijd, betrouwbaarheid, eindpunt. Zestien technische indexen, zoals positie, het vereiste van het botsingsvermijden, foutenbehandeling, elektrische veiligheidprestaties, de rang van de chassisbescherming, lawaai, milieuaanpassingsvermogen, anticorrosief en elektromagnetische compatibiliteit. De testresultaten zijn: Zestien technische indicatoren ontmoeten de relevante bepalingen van GB/T24973-2010 „elektrisch traliewerk voor het laden“.

 

Hier zijn twee punten:

Eerst, het resultaat van betrouwbaarheidstest: het aantal voor- en tegenspoed is meer dan 10 miljoen keer, wat ver meer dan dat van de gelijkaardige producten binnen 5 miljoen keer van geen fout het landen is.

Ten tweede, wegens het gebruik van servotechnologie en geen lente, is het mislukkingstarief zeer laag, en zijn mislukkingstarief is veel lager dan dat van de gelijkaardige producten van dezelfde soort.

Derde. Het de hoge snelheidstraliewerk wordt van enz. van Centuryfair goedgekeurd door de meerderheid van Snelweggebruikers.

Het de hoge snelheidstraliewerk wordt van enz. van Centuryfair gezet in de test en het proefgebruik van de poorten van de snelwegtol na het overgaan door het nationale centrum van de verkeersinspectie.

Momenteel, de enz.-machine van het hoge snelheidstraliewerk die worden getest en geprobeerd op weg de tolpost hoofdzakelijk 0,3 seconden is en 0,6 seconden enige open en dubbel open twee producten. Zijn het landen snelheid is zeer snel, en de voltooiing van het landen is slechts 0,3 seconden en respectievelijk 0,6 seconden, wat zeer de verkeersefficiency van het voertuig verbetert.

Het de hoge snelheidstraliewerk wordt van Centuryfair niet alleen gebruikt voor enz.-stegen van snelwegen, maar ook voor andere stegen, zoals groene passages voor snelwegen. Momenteel, wordt de het openen van Centuryfair0.6 tweede enige machine van het hoge snelheidstraliewerk eigenlijk gebruikt in vele provinciale weg groene gangen in China.

Of het test proef of praktisch gebruik is, is de machine van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van Centuryfair goedgekeurd door de gebruikers. De algemene evaluatie is dat de verrichting stabiel is en aan de vereisten van de technische prestaties van de tolpost kan volledig voldoen. Daarom wordt het goedgekeurd door de gebruikers van de weg.

 

Om samen te vatten, speelt de machine van het de hoge snelheidstraliewerk van enz. van Centuryfair een belangrijke rol in de post van de snelwegtol, en zal gepaste bijdrage tot de gezonde ontwikkeling van de verkeersoorzaak in China leveren.