Contacteer ons
Stephen

WhatsApp : +008613920934191

Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd

De Industrieco. van Shenzhencenturyfair, Ltd

 

Sicence & technologie het veranderingsleven, Centuryfair zal u meer suprises nemen.

  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
  • Shenzhen Centuryfair Industry Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken Centuryfair Aantal werknemers 250~300
Jaarlijkse omzet 15 Million-20 Million Opgericht Jaar 2001
Export pct 80% - 90%
Inleiding

De industrieco. van Shenzhencenturyfair, Ltd, dat in 2001, wordt gevestigd met morden de bureaubouw van 3000+ de vierkante meters, één van de grootste de oplossingsleverancier van het autoparkeren in China is.

Wij leveren automatische parkerenbarrière voor parkeerterreinen, de poort van de wegbarrière die voor de poorten van het weghulpmiddel wordt ontworpen evenals turnstile. Deze apparaten worden wijd gebruikt voor fabriek, overheid, flat, school, militair, bank enz. Tot nu toe, hebben wij stabiele zakelijke relatie met klanten van meer dan 50 landen en gebieden, zoals Zuid-Amerika, Zuid-Azige, Midden-Oosten, Afrika, enz. gevestigd.

Wij hebben onafhankelijk verwerkende centrum, R&D-centrum, binnenlands & overzee op de markt brengend centrum, naverkoopcentrum, enz. Er zijn 200+-mensen die met ons, meer dan 85% werken van wie goedgetrainde arbeiders implicerend op dit gebied meer dan 5 jaar zijn. Wij hebben sterke capaciteit om ODM/OEM-de dienst voor internationale partners te verlenen.


Om belangrijke positie en levering die & bijgewerkte producten voor klanten wordt gekwalificeerd te houden, introduceren wij in uitstekende technici en gevorderd beheerssysteem. Momenteel, hebben wij verscheidene adanced materiaal, en 20+-de leden met 8 jaar ervarings in R&D vertrekken en 30+-QC leden die in IQC, IPQC, OQC, en QA werken. Alle producten worden strikt vervaardigd als kwaliteitsnorm van Ce.


Centuryfair dringt aan op de de dienstfilosofie van „ernaar streef om kernwaarde voor gebruikers“ tot stand te brengen en zich wijdt om de ontwikkeling van de intelligentieindustrie samen met gebruikers te versnellen.

Geschiedenis

Centuryfair is 12-jaar professionele fabrikant van barrièrepoort, driepootturnstile, de poort van de klepbarrière, de poort van de schommelingsbarrière in China. Wij verlenen OEM/ODM-de dienst voor Chinese en internationale cliënten. In de toekomst, zullen wij meer R&D van bijgewerkte producten investeren en zullen de dienst verbeteren om klanten te steunen al ronde.

Dienst

De instructie van de naverkoopdienst:


Alle producten worden geïnspecteerd alvorens zij worden verzonden naar klanten, en wij beloven het gekwalificeerde tarief zijn niet minder dan 99.5%.
 

Wij verstrekken 12 van de waarborgmaanden periode. Binnen deze periode, beloven wij te herstellen of vervanging kosteloos als de kwaliteitsproblemen voorkomen. Uit deze periode, beloven wij te herstellen, maar zullen de loonkosten en de materiële kosten door klanten worden betaald.


Wij hebben het onafhankelijke centrum van de naverkoopdienst. Zij zullen opgeloste stof de problemen in een keer op receiption van customers'feedback, als niet, zullen zij aan opgeloste stof de problemen in bepaalde tijd beloven.

Ons Team

Onze op de markt brengende afdeling bevat de goedgetrainde verkoper van 30+, de meesten van wie voor Centuryfair meer dan 6 jaar hebben gewerkt. Zij zijn zeer goede prestaties bij het begrip customers'demand in eerste keer en geven klant nuttige oplossing. Ondertussen, hebben wij 20+-leden met 8 jaar ervarings in R&D vertrekken en 30+-QC leden die in IQC, IPQC, OQC, en QA werken. Wij kunnen klanten van professionele serice bij elke stap voorzien.